Servisna službaDostopnostRezervni deliGarancijaOsebje

Zanesljivo, strokovno, hitro - servisna služba Widex

Naša prijazna ekipa servisne službe slušnih aparatov WIDEX vam zagotavlja stalno in zanesljivo pomoč, smo le klic daleč, 7 do 10 ur na dan, 5 dni v tednu. Zavezani smo kakovosti – tudi, ko gre za poprodajne storitve. Nihče ne pozna naših slušnih aparatov bolje od naših visoko usposobljenih serviserjev. Delajo z najsodobnejšo opremo za merjenje, diagnostiko in popravila ter uporabljajo samo originalne nadomestne dele WIDEX. Ko poteče garancijska doba vašemu slušnemu aparatu, smo še vedno tu, da pomagamo. Lahko se zanesete na strokovne in prvovrstne storitve skozi celotno življenjsko dobo vašega aparata. Od manjkajočih navodil za uporabo do popravila aparata – mi poskrbimo za vse.

V podstrani slušnih aparatov si oglejte bogato ponudbo dodatkov za vaše slušne aparate in odkrijte možnosti dodatne uporabe, zamenjave dotrajanih cevk in ostalih potrošnih delov. S pravo nego boste lahko uživali v svojem visokokakovostnem slušnem aparatu še mnogo let. Za to vam ponujamo široko paleto certificiranih sredstev za čiščenje in nego Widex-ovih slušnih aparatov.

servis widex

Dostopnost / Hitrost

Po vsej Sloveniji imamo vzpostavljeno servisno mrežo, v naših 12-ih slušnih centrih smo vam na voljo vsak dan, od ponedeljka do petka. V vseh servisnih enotah opravljamo manjše servisne posege na slušnih aparatih, kot tudi večje posege oz. popravila slušnih aparatov. Vse enote hranijo najpogosteje uporabljene rezervne dele in s tem zagotavljajo najkrajšo servisno dobo – kar 30% popravil je zato mogoče opraviti še isti dan, za vsa ostala popravila oz. zahtevnejše posege pa zagotovimo popravilo v najkrajšem možnem času v Centralnem servisu v Ljubljani.

V ostalih slušnih centrih zaradi logistike lahko traja servis nekaj dni dlje, saj se zahtevnejši posegi večinoma opravljajo v Centralnem servisu v Ljubljani, v tem primeru popravilo traja največ teden dni. Zahtevnejši brezžični sistemi pa se še vedno popravljajo izključno v matični tovarni na Danskem, predviden rok popravila pa se oceni glede na okvaro ob prevzemu v servis.

servis widex

Originalni rezervni deli

Le originalni rezervni deli zagotavljajo kakovost in stabilnost delovanja Widex-ovih slušnih aparatov, zato v vseh servisnih posegih v vašem slušnem aparatu uporabljamo in vgrajujemo le originalne rezerne dele WIDEX. Ker pa so za pravilno delovanje vašega slušnega aparata pomembni originalni nadomestni deli, WIDEX zagotavlja dobavo originalnih rezervnih delov še vsaj 6 let po prenehanju prodaje slušnega aparata, s čimer boste lahko uživali v svojem visokokakovostnem slušnem aparatu še mnogo let.

servis widex

Garancija na popravilo

V času garancije (2 leti) kakor tudi izven garancijske dobe se lahko zanesete na nas. Z veseljem vam bomo svetovali najboljše servisne rešitve za vaš slušni aparat. Poleg tega zagotavljamo 3 mesečno garancijsko dobo na rezervne dele, vgrajene v naši servisni službi, tudi ko je vaš slušni aparat že izven garancije in/oz. trajnostne dobe.
servis widex

Servisno osebje

Vsi naši slušni akustiki so usposobljeni tudi za opravljanje manjših do srednje zahtevnih servisnih posegov na slušnih aparatih, v Ljubljani pa imamo center za odpravljanje večjih napak. Vsi serviserji so visoko kvalificirani in imajo pridobljene vse potrebne licence za strokovno opravljanje servisnih storitev na slušnih aparatih WIDEX.

servisno osebje widex