ZVOK TELEVIZIJE DIREKTNO DO SLUŠNIH APARATOV

WIDEX TV PLAY je nov pripomoček, ki našim uporabnikom omogoča, da uživajo v televizijskem zvoku kot še nikoli doslej.

ZVOK TELEVIZIJE ŠE NIKOLI NI BILO SLIŠATI TAKO ODLIČNO

TV PLAY se ponaša z izjemno zvočno zmoglivostjo, diskretnim dizajnom – in je enostaven za nastavitev. TV PLAY je združIjiv s slušnimi aparati WIDEX z 2,4 GHz povezavo in omogoča neposredno stereo pretakanje zvoka iz vašega TV. S TV PLAY lahko uporabniki slušnih aparatov uživajo v pomembnih TV trenutkih.

WIDEX MOMENT IN TV PLAY SKUPAJ ZVENITA POPOLNO

Widex Moment se brez težav poveže s TV PLAY. To pomeni, da lahko uporabniki pretakajo zvok svojega televizorja neposredno v svoje slušne aparate z njegovo neverjetno naravno kakovostjo zvoka – zaradi česar so pomembni TV trenutki, filmi in igre resnično privlačni in prijetnejši.

IZJEMNA ZMOGLJIVOST

Ne glede na to, ali želite gledati zmago svoje najljubše športne ekipe ali se sprostiti ob najnovejši seriij, vam TV PLAY pomaga doseči izjemen televizijski zvok, ki se pretaka neposredno v vaša ušesa.

Tehnologija dvojne antene, ki je v postopku patentiranja, zagotavlja odlično stabilnost pretakanja, tako da vaše stranke nikoli ne bodo zamudile pomembnih televizijskih trenutkov.

ENOSTAVEN UPORABNIŠKI NADZOR

Če gledate televizijo s funkcijo TV PLAY, uporabniku ne bo več treba povečati glasnosti televizije na raven, ki se družini, prijateljem ali sosedom morda zdi neprijetna.
S TV PLAY lahko uporabnik spreminja programe in glasnost na svojem slušnem aparatu, s krmilnikom RC-DEX ali prek aplikacije za pametni telefon. S pametnim telefonom imajo vaši pacienti tudi možnost, da uravnotežijo glasnost televizije z zvoki iz okolice ali pogovorom.

NAGRAJENI DIZAJN

Ali so vaše stranke naveličane še ene TV naprave, ki moti estetiko njihove dnevne sobe? S svojo minimalistično, elegantno in nagrajeno zasnovo se TV PLAY naravno prilega domu in življenjskemu slogu vaših strank. Lahko se odločijo, da ga prikažejo ali diskretno postavijo za televizor.

ENOSTAVNO ZA NASTAVITEV, OSTANI POVEZAN

TV PLAY s preprosto nastavitvijo, odlično stabilnostjo pretakanja zvoka in diskretnim dizainom nudi boljše poslušanje uporabniku, medtem ko gleda televizijo. Preprost postopek nastavitve in dostopen uporabniški vmesnik omogočata uporabniku že od samega začetka uživati v televiziskih trenutkih.

 

NAVODILA

1. Povežite TV PLAY s televizorjem
2. Združite TV PLAY s slušnimi aparati Wide EVOKE™ ali MOMENT™ in upravljajte zvok z aplikacijo EVOKE (TV PLAY lahko upravljate tudi brez aplikacije)
3.TV PLAY diskretno postavite pred ali za TV