Silikonski čepki za ušesa

UČINKOVITA ZAŠČITA PRED VODO IN HRUPOM

Prijava Na Izdelavo Čepkov
Ime
Ime
Ime
Priimek
Ni obvezno
Željeno število čepkov
Izberite okviren datum obiska
Strinjam se s pogoji poslovanja družbe Slušni Aparati Widex d.o.o.

Po meri izdelani čepki VODASTOP se popolnoma prilegajo ušesu in nudijo visoko zaščito pred vdorom vode in hrupom. Primerni so za odrasle in za otroke s pogostimi vnetji ušes in za vse, ki zaradi hrupa v okolju težko zaspite.

KOMU SO ČEPKI NAMENJENI?

  • Čepke priporočamo v primerih, ko bi vdor vode v sluhovod lahko predstavljal težavo oz. posledično vnetja – na primer pri otrocih, ki imajo v bobnič vstavljene tympanalne cevke. Čepki so zelo primerni za vse, ki jim po plavanju ne steče voda iz ušes, kasneje pa se to kaže v obliki bolečin in vnetij.
  • Vsem, ki so zelo veliko v vodi – tako, da so koža, sluhovod in bobnič neprestano mokri, in posledično tudi bolj dovzetni za vnetja ali poškodbe – v teh primerih so čepi zgolj preventiva.
  • Zaščita pred hrupom – če vas moti na primer hrup v kampu ali pa imate hotelsko sobo na živahni ulici, vi pa ne morete spati, potem so čepki idealna rešitev. Zelo prav pa pridejo tudi če ob vas nekdo zelo močno smrči.

ZAŠČITA UŠES PRI KOPANJU

Če imate občutljiva ušesa ali pa pogosta vnetja, je priporočljivo, da ne pride voda v ušesa – ne glede na to ali nosite slušne aparate ali ne. Silikonske čepke v slušnih centrih izdelajo po meri, tako da zagotavljajo popolno zaščito pred vdorom vode. Imajo pa to dobro lastnost, da ščitijo tudi pred hrupom, tako, da jih z veseljem uporabljajo tudi tisti, ki zaradi hrupa težko zaspijo. Čepki so primerni za odrasle in za otroke.

KAKO PRIDEM DO ČEPKOV?

Čepke dobite v vseh naših slušnih centrih po Sloveniji. Ker so izdelani po meri, se morate v poslovalnici oglasiti osebno, da naredijo odtis po meri. Čepke dobite po nekaj dneh, zato si jih pravočasno priskrbite, če odhajate na dopust. Na voljo so v različnih barvah.

Cena enega čepka:

24,00 EUR

 

Cena komplet obeh čepkov:

48,00 EUR

SILIKONSKI ČEPKI SO IZDELANI PO MERI IN JIH LAHKO DOBITE V VSEH WIDEXOVIH SLUŠNIH CENTRIH PO SLOVENIJI