Slušni Pripomočki

WIDEX TV PLAY

 

ZVOK TELEVIZIJE DIREKTNO DO SLUŠNIH APARATOV

WIDEX TV PLAY™ je nov pripomoček, ki našim uporabnikom omogoča, da uživajo v televizijskem zvoku kot še nikoli doslej. TV PLAY se ponaša z izjemno zvočno zmogljivostjo, diskretnim dizajnom – in je enostaven za nastavitev. TV PLAY je združljiv s slušnimi aparati WIDEX z 2,4 GHz povezavo in omogoča neposredno stereo pretakanje zvoka iz vašega TV. S TV PLAY lahko vaši pacienti uživajo v pomembnih TV trenutkih.

Če gledate televizijo s funkcijo TV PLAY, uporabniku ne bo več treba povečati glasnosti televizije na raven, ki se družini, prijateljem ali sosedom morda zdi neprijetna. Uporabnik lahko spreminja programe in glasnost kar na svojem slušnem aparatu. TV PLAY je preprost in dostopen uporabniški vmesnik.

WIDEX SOUND ASSIST

 

ŠE LAŽJI NAČIN DA SLIŠITE ZVOKE, KI SO VAM POMEMBNI

Sound Assist je multifunkcijska naprava, ki omogoča stabilno povezavo s slušnimi aparati Widex z Bluetoothom.

Ko ga uporabljate kot partnerski mikrofon ali pri prostoročnih klicih, lahko uporabite integrirano sponko in jo pritrdite na majico. Pri uporabi na mizi boste na sponki našli majhne gumijaste pike, ki zagotavljajo dobro stabilnost na mizi. V paket je vključen trak tako da imate možnost Sound Asist obesiti tudi okoli vratu.

Odličen dizajn s temi številnimi funkcijami, zbranimi v eni napravi. Popolna naprava za diskretno uporabo.

 

WIDEX SOUNDCONNECT

 

PRETEKANJE ZVOKA IZ RAČUNALNIKA NEPOSREDNO V VAŠE SLUŠNE APARATE

Uživajte v popolni izkušnji brez težav z Widex SoundConnect, ki pretaka stereo zvok iz osebnega/prenosnega računalnika neposredno v vaš Bluetooth Widex Moment in slušni aparat Magnify.

Ne glede na to, ali se virtualno srečujete s prijatelji, se pogovarjate s svojimi bližnjimi v tujini prek video klica ali želite samo spremljati svojo najljubšo serijo, Widex SoundConnect vas pokriva.

SLUŠNI PRIPOMOČKI DEX

slusni pripomocki rc dex

RC – DEX

Eleganten, kompakten in uporabniku prijazen daljinski upravljalnik, ki daje možnosti boljšega nadzora nad funkcijami slušnega aparata. Uporabniku omogoča hitro in diskretno nastavljanje glasnosti in menjavo programov za poslušanje. Dovolj je majhen, da se lahko nosi na obesku za ključe.

slusni pripomocki widex

COM – DEX

Za prostoročno telefoniranje. Brezžični podporni pripomoček za poslušanje, ki ga lahko uporabljate z mobilnim telefonom. Združljiv s COM-DEX aplikacijami (Android in iOS) za udobno komuniciranje. Majhen, lahek in cenovno ugoden DEX pripomoček je tako prava rešitev za vse, ki želite več zvoka v vaših ušesih.

slusni pripomocki widex

PHONE – DEX

Večnamenski brezžični telefon, ki prenaša kristalno čist zvok neposredno v slušne aparate. Omogoča najboljšo možno izkušnjo poslušanja za uporabnike – brez uporabe telefonske tuljavice ali posebne naprave za pretočne vsebine. Deluje tudi kot običajen telefon.

slusni pripomocki call dex

CALL – DEX

Za diskretno povezavo z mobilnim telefonom.

Ultra kompakten pripomoček za povezavo slušnega aparata s telefonom, enostavno se ga priključi na vhod za slušalke na vašem mobilnem telefonu ali tablici.

slusni pripomocki widex

TV – DEX

Namenski brezžični pripomoček v velikosti dlani za uživanje ob televiziji in avdiu. Omogoča do 10 ur neprekinjenega stereo poslušanja televizije ali drugega hi-fi zvoka, preden je potrebno ponovno polnjenje.