Slušni Pripomočki DEX

slušni pripomočki
slusni pripomocki rc dex

RC – DEX

Eleganten, kompakten in uporabniku prijazen daljinski upravljalnik, ki daje možnosti boljšega nadzora nad funkcijami slušnega aparata. Uporabniku omogoča hitro in diskretno nastavljanje glasnosti in menjavo programov za poslušanje. Dovolj je majhen, da se lahko nosi na obesku za ključe.

slusni pripomocki widex

COM – DEX

Za prostoročno telefoniranje. Brezžični podporni pripomoček za poslušanje, ki ga lahko uporabljate z mobilnim telefonom. Združljiv s COM-DEX aplikacijami (Android in iOS) za udobno komuniciranje. Majhen, lahek in cenovno ugoden DEX pripomoček je tako prava rešitev za vse, ki želite več zvoka v vaših ušesih.

slusni pripomocki fm dex

FM + DEX

Visokokakovostna naprava za pretočne vsebine, ki je majhna in diskretna, ter posebej zasnovana za brezžične slušne aparate. Ima tri funkcije: FM, telefonsko tuljavico in avdio vhod, kar daje uporabniku veliko prilagodljivost. Enostavno upravljanje s preklopnim gumbom.

slusni pripomocki

M – DEX

Zmogljiva in uporabniku prijazna naprava za uporabo z mobilnimi telefoni in slušnimi aparati. Telefonske pogovore reproducira neposredno v uporabnikove slušne aparate. Vsebuje tudi edinstveno funkcijo za izklop zvoka iz prostora, ki začasno izključi mikrofone v slušnih aparatih, da uporabnik lahko nemoteno posluša le mobilni telefon.

slusni pripomocki widex

PHONE – DEX

Večnamenski brezžični telefon, ki prenaša kristalno čist zvok neposredno v slušne aparate. Omogoča najboljšo možno izkušnjo poslušanja za uporabnike – brez uporabe telefonske tuljavice ali posebne naprave za pretočne vsebine. Deluje tudi kot običajen telefon.

slusni pripomocki widex

TV – DEX

Namenski brezžični pripomoček v velikosti dlani za uživanje ob televiziji in avdiu. Omogoča do 10 ur neprekinjenega stereo poslušanja televizije ali drugega hi-fi zvoka, preden je potrebno ponovno polnjenje.

slusni pripomocki call dex

CALL – DEX

Za diskretno povezavo z mobilnim telefonom.

Ultra kompakten pripomoček za povezavo slušnega aparata s telefonom, enostavno se ga priključi na vhod za slušalke na vašem mobilnem telefonu ali tablici.

slušni pripomočki

UNI – DEX

Praktičen pripomoček za udobno telefoniranje z mobilnim telefonom, prav tako pa služi za univerzalen prenos zvoka v slušne aparate, kot na primer glasbo iz MP3 predvajalnika. Majhen, lahek in cenovno ugoden DEX pripomoček je tako prava rešitev za vse, ki želite več zvoka v vaših ušesih.

slusni pripomocki

T – DEX

Je prostoročna brezžična zanka za uporabo z vsemi slušnimi aparati, ki imajo vgrajeno telefonsko tuljavico. Omogoča vam enostavno povezavo z mobilnimi telefoni, ki podpirajo Bluetooth standard.

Preprosto – namestite T-DEX okoli vratu in ga aktivirate ko zazvoni vaš telefon. Zvok se brezžično prenese v vaš slušni aparat, tako da se lahko pogovarjate neposredno. Klice lahko enostavno sprejmete ali zaključite z enim samim pritiskom na gumb.