Slušni Pripomočki DEX

WIDEX TV PLAY

ZVOK TELEVIZIJE DIREKTNO DO SLUŠNIH APARATOV

WIDEX TV PLAY™ je nov pripomoček, ki našim uporabnikom omogoča, da uživajo v televizijskem zvoku kot še nikoli doslej. TV PLAY se ponaša z izjemno zvočno zmogljivostjo, diskretnim dizajnom – in je enostaven za nastavitev. TV PLAY je združljiv s slušnimi aparati WIDEX z 2,4 GHz povezavo in omogoča neposredno stereo pretakanje zvoka iz vašega TV. S TV PLAY lahko vaši pacienti uživajo v pomembnih TV trenutkih.

ENOSTAVEN UPORABNIŠKI NADZOR
Če gledate televizijo s funkcijo TV PLAY, uporabniku ne bo več treba povečati glasnosti televizije na raven, ki se družini, prijateljem ali sosedom morda zdi neprijetna.
S TV PLAY lahko uporabnik spreminja programe in glasnost na svojem slušnem aparatu, s krmilnikom RC-DEX ali prek aplikacije za pametni telefon. S pametnim telefonom imajo vaši pacienti tudi možnost, da uravnotežijo glasnost televizije z zvoki iz okolice ali pogovorom.

ENOSTAVNO ZA NASTAVITEV, OSTANI POVEZAN 
TV PLAY s preprosto nastavitvijo, odlično stabilnostjo pretakanja zvoka in diskretnim dizajnom nudi boljše poslušanje uporabniku, medtem ko gleda televizijo. Preprost postopek nastavitve in dostopen uporabniški vmesnik omogočata uporabniku že od samega začetka uživati v televizijskih trenutkih.

1. Povežite TV PLAY s televizorjem
2. Združite TV PLAY s slušnimi aparati Widex EVOKE™ ali MOMENT™ in upravljajte zvok z aplikacijo EVOKE (TV PLAY lahko upravljate tudi brez aplikacije)
3.TV PLAY diskretno postavite pred ali za TV

slusni pripomocki rc dex

RC – DEX

Eleganten, kompakten in uporabniku prijazen daljinski upravljalnik, ki daje možnosti boljšega nadzora nad funkcijami slušnega aparata. Uporabniku omogoča hitro in diskretno nastavljanje glasnosti in menjavo programov za poslušanje. Dovolj je majhen, da se lahko nosi na obesku za ključe.

slusni pripomocki widex

COM – DEX

Za prostoročno telefoniranje. Brezžični podporni pripomoček za poslušanje, ki ga lahko uporabljate z mobilnim telefonom. Združljiv s COM-DEX aplikacijami (Android in iOS) za udobno komuniciranje. Majhen, lahek in cenovno ugoden DEX pripomoček je tako prava rešitev za vse, ki želite več zvoka v vaših ušesih.

slusni pripomocki widex

PHONE – DEX

Večnamenski brezžični telefon, ki prenaša kristalno čist zvok neposredno v slušne aparate. Omogoča najboljšo možno izkušnjo poslušanja za uporabnike – brez uporabe telefonske tuljavice ali posebne naprave za pretočne vsebine. Deluje tudi kot običajen telefon.

slusni pripomocki call dex

CALL – DEX

Za diskretno povezavo z mobilnim telefonom.

Ultra kompakten pripomoček za povezavo slušnega aparata s telefonom, enostavno se ga priključi na vhod za slušalke na vašem mobilnem telefonu ali tablici.

slusni pripomocki widex

TV – DEX

Namenski brezžični pripomoček v velikosti dlani za uživanje ob televiziji in avdiu. Omogoča do 10 ur neprekinjenega stereo poslušanja televizije ali drugega hi-fi zvoka, preden je potrebno ponovno polnjenje.