WIDEX MOMENT™

PRVI SLUŠNI APARAT Z RESNIČNO NARAVNO ZVOČNO IZKUŠNJO

Widex predstavlja novo serijo WIDEX MOMENT™, prvo generacijo slušnih aparatov z resnično naravnim zvokom, kar je doseženo s patentiranim Widex-ovim sistemom ZeroDelay Technology™.

WIDEX MOMENT™ postavlja nove temelje na doslej največjem izzivu: uporabniki, ki prvič dobijo slušni aparat namreč pogosto opisujejo zvok kot umetni, kovinski… To se zgodi, ko procesiran zvok slušnega aparata doseže bobnič v sluhovodu delček sekunde kasneje, kot potuje naravni zvok direktno v uho oziroma le skozi odprtino ušesnega vložka.

Widexovi strokovnjaki so prvi v industriji slušnih aparatov našli rešitev prav za ta izziv in dosegli odpravo neusklajenega zvoka za uporabnike z blago ali zmerno izgubo sluha. To je le nadaljevanje tehnologije Widex-ovega naravnega zvoka, ki je že do sedaj imel najnižji čas zakasnitve zvoka v primerjavi s konkurenco. Serija WIDEX MOMENT™ združuje kombinacijo hitrega in izjemno hitrega procesiranja zvoka za vsako obliko izgube sluha: od manjše do večje in to v vušesni, sluhovodni in zaušesni obliki slušnih aparatov.

pametni slusni aparati Widex Evoke

Widex EVOKE™

PRVI PAMETNI SLUŠNI APARAT

WIDEX EVOKE ™ je prvi edini inteligentni slušni aparat, ki omogoča učenje slušnega aparata iz izkušenj poslušanja uporabnikov v realnem življenju in nenehno dopolnjuje svoj zvok. Novi Widex Evoke ponuja različne interaktivne možnosti, ki jih lahko izberete sami ali pa se prepustite avtomatski izbiri. Tako ničesar ne zamudite. Kakovost vaše slušne izkušnje pa se prilagodi vašemu resničnemu življenju in ob pravem času.

Pomagate mu, da je še pametnejši

Slušni aparat, ki ga kupite danes, bo jutri še boljši in pametnejši. Zapomnil si bo vaše slušne situacije in vam s svojo inteligentno tehnologijo omogočil, da boste naslednjič v podobni situaciji odlično slišali.

Evoke pozna razliko med klasično in pop glasbo. Takoj zazna razliko med sestankom in zabavo. Prav tako ve, da se slušne situacije okrog vas nenehno spreminjajo in da je potrebnega veliko prilagajanja. Evoke se prilagodi različnim situacijam – nežno in ob pravem času.

Widex Evoke omogoča povezovanje z drugimi napravi in mobilnimi telefoni, s katerimi prek aplikacije lahko dodatno uravnavate in prilagajate svoje slušne aparate, povezljiv je tudi z vsemi DEX vmesniki.

pametni slusni aparati Widex Unique

Widex UNIQUE™ 50/100

ŽIVI ZAŽIVI UŽIVAJ

Slušni aparati serije WIDEX UNIQUE™ so ustvarjeni tako, da vam omogočajo bogato in popolno paleto zvokov – od nežnega šepeta do glasnega vrveža. Sposoben je, da odstrani neželene zvoke in se osredotoči zgolj na zvoke, ki jih želite slišati. Omogoča vam, da čisto in podrobno slišite celotno paleto zvokov v vsakodnevnih kompleksnih slušnih situacijah. Zagotavlja vam, da doživite in slišite zvoke v vsej svoji pestrosti in vseh niansah. Serijo UNIQUE lahko enostavno upravljate in povežete z brezžičnimi DEX napravami.

pametni slusni aparati Widex Dream

Widex DREAM™ 30

VEČ ZVOKA, VEČ BESED, BOLJ OSEBNO

Widex DREAM™ 30 vstopni avtomatični model slušnega aparata, zasnovan na edinstveni 113 dB True input tehnologiji. Serija DREAM omogoča brezžično povezavo z aplikacijo Compass GPS, preko katere lahko hitro in enostavno prilagajamo slušne aparate po potrebi posameznika.

Widex DAILY™

KER JE ŽIVLJENJE VREDNO SLIŠATI

Serija DAILY™ je novost v nižjem cenovnem rangu slušnih aparatov. Zanesljivost delovanja je del tradicije Widex-ovih slušnih aparatov. Kot dokaz so zanesljivi slušni aparati preteklih generacij, sedaj tudi z IP57 certifikatom, kar pomeni, da so materiali odporni na prah in vodo v primerih normalne uporabe. Slušni aparati so izdelani iz sodobnih ne alergenih materialov.