Najbolj ugoden način do novih slušnih aparatov

Obstaja tudi ta možnost…

Ste se kdaj vprašali ali jo možno vzeti slušni aparat na obroke? Skoraj eden od treh novih avtomobilov na cestah je v najemu na leasing in to iz dveh glavnih razlogov. Prvič, običajno lahko dobite avto za manj denarja, kot bi ga, če bi avto kupili. In drugič, zagotavlja, da imate vedno najnovejši model z vsemi najnovejšimi dodatki. Prav zato vam pri Widex ponujamo  novo možnost pridobitve slušnega aparata.

Naj cena ne bo več ovira pri pridobitvi slušnega aparata. S Summit Leasing Slovenija vam ponujamo storitev “Slušni aparat na obroke”, s katerim lahko pridobite vaš slušni aparat s plačilom mesečnega obroka.

Obročno plačilo, ki ustreza vašemu proračunu

Ali vam nizko mesečno plačevanje za slušne aparate bolje ustreza v vaš proračun kot enkratno plačilo vnaprej? Ali želite najboljšo tehnologijo pri svojem slušnem aparatu? Ali bi želeli zamenjati slušni aparat na 3 leta?
Če ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, je lahko storitev slušni aparat na obroke prava rešitev za vas!

Pri izbiri slušnega aparata je potrebno upoštevati več dejavnikov kot so:

  • življenski stil posameznika
  • kakovost
  • povezljivost
  • oblika okvare sluha
  • ter seveda dizajn

 

Obročno plačilo zajema:

  • Možnost nakupa vseh modelov slušnih aparatov
  • Kakovostne slušne aparate in vso podporo, ki jo potrebujete za njihovo uporabo in skrb za celotno obdobje najema
  • Možnost nadgradnje za novi slušni aparat ob koncu obročnega plačila

Nakup slušnega aparata je dolgoročna naložba in kot pri vseh dolgoročnih naložbah je tudi tu potrebno razmisliti o pametni naložbi. Sklenite obročno plačevanje slušnega aparata in ponovno uživajte v zvokih, ki jih pogrešate. Za več informacij ali svetovanje nas obiščite v vam najbližjem centru Widex.

 

 

Vse informacije o obročnem nakupu prejmete pri slušnem akustiku

Testiranje slušnih aparatov

Izbira slušnega aparata je lahko izjemno težka. V vseh slušnih centrih Widex vam ponujamo možnost svetovanje in testiranja slušnih aparatov, le tako boste dobro spoznali kako delujejo in kateri vam ustrezajo. Naj vam naši strokovnjaki pomagajo najti tistega, ki je pravi za vas.