direktorica slusni aparati Widex

Beseda o nas

»Velik poudarek v podjetju namenjamo izobraževanju in zadovoljstvu zaposlenih, saj le dobro usposobljeni kadri lahko poskrbijo za uspešno obravnavo naših strank. Svoji vlogi v podjetju posvečam dobro mero spoštovanja in odgovornosti.

Osrečuje me, ko vidim, da ljudem, ki imajo težave s sluhom, pomagamo, da se z boljšo komunikacijo lahko ponovno povežejo s svetom. Tako vem, da smo na pravi poti.«

Katja Capuder

direktorica podjetja Slušni aparati Widex d.o.o.

Slovensko podjetje s 50 letno tradicijo

info widex
info widex
info widex

Podjetje Widex A/S z Danske, ki ga zastopamo, ima na trgu dolgoletno tradicijo – na trgu je že od leta 1956. Njegova prednost je v tem, da se od vsega začetka ukvarja izključno z razvojem in proizvodnjo slušnih aparatov. Widex je z leti razvil veliko slušnih aparatov, ki so po obliki, kakovosti in funkcionalnosti pripomogli, da ga danes prištevajo med vodilne proizvajalce kakovostnih slušnih aparatov. Z inovativnim pristopom in uporabo najsodobnejše tehnologije dosega v svetovnem merilu najvišje standarde v kakovosti svojih izdelkov.

V Sloveniji slušne aparate Widex zastopa specializirano podjetje Slušni aparati Widex d.o.o., ki v Sloveniji že petdeset let skrbi za oskrbo s slušnimi pripomočki Widex. Strokovnjaki, akustiki za slušne aparate v našem podjetju, imamo v Sloveniji na tem področju največ izkušenj in skupaj z vami lahko dosežemo izjemne rezultate v izboljšanju komunikacije in kakovosti življenja.

V podjetju je 23 zaposlenih. Lasten in pooblaščen servis slušnih aparatov se izvaja v 12. slušnih centrih po Sloveniji, zato vam zagotavljamo hitro odpravljanje napak, svetovanje in po potrebi tudi ponovno nastavitev slušnega aparata.

Foto galerija
info widex

Naši partnerji

zzzs

POGODBENI DOBAVITELJ

Zavod za zdravstveno zavarovanje

Podjetje slušni aparati Widex smo pogodbeni dobavitelj ZZZS – Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

camisha

SERVISNE STORITVE

Medel™

Na sedežu podjetja v Ljubljani izvajamo servisne usluge za polževe vsadke proizvajalca MEDEL™

medel

IZDELAVA UŠESNIH ŠKOLJK

Camisha™

CAMISHA pomeni Computer Aided Manufacturing of Individual Shells for Hearing Aids