WIDEX MOMENT™ - SPREMINJA VSE DO SEDAJ SLIŠANO

Revolucionarni slušni aparat WIDEX MOMENT™ spreminja izkušnjo poslušanja v čistejši, naravnejši zvok, ki ste ga poznali nekoč. Običajno procesiran zvok slušnega aparata doseže bobnič v sluhovodu delček sekunde kasneje kot potuje naravni zvok direktno v uho. Prav ta minimalna neusklajenost povzroči, da uporabnik sliši »umeten« zvok.

S slušnim aparatom iz nove serije slušnih aparatov WIDEX MOMENT™ boste ujeli zvok brez zamika, v pravem trenutku.

RADI IMAMO ČISTE ZVOKE

Priznani kitarist in front man rock skupine Toto Steve Lukather govori o svojo izkušnji s slušnim aparatom WIDEX MOMENT™, ki mu je spremenila življenje. Poglejte si video in prisluhnite njegovi zgodbi.

NAREJEN, DA TRAJA

Slušni aparat WIDEX MOMENT™ je oblikovan tako, da kar najbolj zmanjšuje tveganje poškodbe aparata zaradi vlage. Odlikujeta ga vodoodporna nano prevleka, zmogljivi mikrofoni in pametna zasnova.

Ker ni odprtine za baterije, je tudi manjša možnost vdora vlage skozi ohišje v slušni aparat.
 

PRIROČNO PONOVNO POLNJENJE

Ponovno polnjenje slušnega aparata WIDEX MOMENT™ je enostavno in diskretno. Poleg tega, da je WIDEX MOMENT™ mRIC model (zaušesni model z zvočnikom v sluhovodu) najmanjši polnilni slušni aparat, se lahko sprostite, ker ni bojazni, da bi vam ob nepravem trenutku pošla moč baterije.

Nič več stresa z menjavo baterij. Le droben, preprost polnilec, ki omogoča, da je vaš slušni aparat nenehno na razpolago.
 

MODELI SLUŠNIH APARATOV WIDEX MOMENT™

WIDEX MOMENT™ je na voljo v dveh vušesnih in treh zaušesnih verzijah slušnih aparatov. Vaš slušni akustik vam bo pomagal izbrati model aparata, ki najbolje ustreza vaši izgubi sluha in vašim življenjskim navadam.

VUŠESNI

widex-moment-CIC-beige
NA VOLJO V VEČ BARVAH:

WIDEX MOMENT™ vušesni CIC model se popolnoma prilega vašemu ušesnemu kanalu. Če iščete praktično neviden slušni aparat s preprostim upravljanjem, je to prava izbira za vas. Kljub temu, da je res zelo majhen, še vedno premore izjemno moč in vam omogoča čist, naravni WIDEX MOMENT™ zvok. Programe in glasnost lahko enostavno upravljate z DEX napravo ali TONELINK™ aplikacijo. Lahko pa se tudi prepustite avtomatskim nastavitvam. Zelo diskreten aparat in preprosta uporaba.

widex-moment-XP-beige
NA VOLJO V VEČ BARVAH:

WIDEX MOMENT™ XP (ITE) je vušesni model slušnega aparata, ki se lepo prilega vašemu ušesu. Kljub temu, da je majhen, nudi čist, naraven WIDEX MOMENT™ zvok, ki ga omogočata PureSound™ in ZeroDelay™ tehnologija. Upravljanje je preprosto: Lahko uporabljate napravo DEX ali TONELINK™ aplikacijo za personalizirano izkušnjo, lahko pa se prepustite avtomatskim nastavitvam vašega aparata.

WIDEX MOMENT™ XP (ITE) omogoča preprosto in neposredno rešitev vaših težav s sluhom.
Če iščete diskreten in majhen slušni aparat, ki se lepo prilega vašemu ušesu, potem je to prava izbira za vas.

ZAUŠESNI

widex-moment-bte13-d-gray-naslovna
NA VOLJO V VEČ BARVAH:

TEHNOLOGIJA:

 • WIDEX MOMENT™ platforma z Personal Gain Integrator in ZeroDelay™ Tehnologijo
 • Widex PureSound™ — procesiranje zvoka 
 • TruAcoustics™ 
 • Direktna brezžična povezljivost z mobilnimi napravami  (2.4 GHz) 
 • Multiple wireless connectivity via WidexLink technology in TONELINK Aplikacijo
 • kompatibilno z DEX podpornimi pripomočki 
 • 4 kakovostni razredi 440/330/220/110 
 • regulator glasnosti, programsko stikalo in telefonska tuljavica 
 • baterija 13
 • kompatibilno s  TV PLAY 

WIDEX MOMENT BTE 13 D je nova oblika serije WIDEX MOMENT™. Aparat je klasične zaušesne oblike, po tehnologiji pa omogoča vse tisto, kar nudijo najzmogljivejši modeli iz WIDEX MOMENT družine. Zahvaljujoč sistemu TruAcoustics™ lahko s tem aparatom nastavimo različne akustične identitete; lahko deluje kot odprti sistem, lahko pa kot klasični slušni aparat za srednje in večje izgube sluha. Lahko pa se odločite tudi za inteligentno avtomatsko nastavitev, ki jo lahko po potrebi ponovno spremenite v personalizirano.

S sprejemnikom, ki je v ušesu, se zvok predvaja preko iOS ali DEX naprave oz. preko WIDEX MOMENT™ aplikacije, vi pa lahko uživate v pogovoru ali se prepustite zabavi. Slušni aparat je pripravljen tudi za povezljivost z *Androidnimi sistemi. Diskreten, fleksibilen in učinkovit.

widex-moment-bte-312-naslovna
NA VOLJO V VEČ BARVAH:

WIDEX MOMENT™ BTE 312 je manjši klasični zaušesni slušni aparat, ki omogoča čist in naraven zvok s PureSound™ in ZeroDelay™ tehnologijo. TruAcoustics™ sistem olajša individualno prilagajanje zvoka, saj lahko s tem aparatom nastavimo različne akustične identitete; lahko deluje kot odprti sistem, lahko pa kot klasični slušni aparat za manjše in srednje stopnje izgube sluha.

TECHNOLOGIJA:

 • WIDEX MOMENT™ platformA z Personal Gain Integrator in ZeroDelay™ Tehnologijo
 • Widex PureSound™ — procesiranje zvoka
 • TruAcoustics™ naprednejši zvok in prilagoditev
 • povezljivost prek WidexLink tehnologijein TONELINK Aplikacije
 • Kompatibilno z DEX podpornimi napravami
 • baterija 312
widex-moment-mRIC-grey
NA VOLJO V VEČ BARVAH:

WIDEX MOMENT™ mRIC R D je najmanjši vušesni slušni aparat s polnilnimi baterijami. Polnjenje je preprosto, tako, da lahko uživate v poslušanju glasbe, gledanju televizije in se zlahka vključujete v pogovor z IOS, DEX napravo ali pa WIDEX MOMENT™ aplikacijo. Pripravljen je tudi na povezavo z *Android telefoni.

Kot vsi WIDEX MOMENT™ slušni aparati, tudi mRIC R D omogoča naraven zvok s PureSound™ in ZeroDelay™ tehnologijo. Nudi pa tudi možnost pametne avtomatizacije, ki jo lahko ponovno spremenite in personalizirate kadarkoli želite.

widex-moment-RIC10-lightgray
NA VOLJO V VEČ BARVAH:

 

Slušni aparat WIDEX MOMENT™ RIC 10 nudi inteligentno avtomatizacijo in čist, naraven zvok s PureSound™ in ZeroDelay™ tehnologijo. Popoln nadzor nad slušnim aparatom omogočata DEX naprava ali TONELINK™ aplikacija. Je majhen, diskreten in eleganten. Odlikuje ga majhna, a močna baterija, tako, da se lahko osredotočite samo na poslušanje.

widex-moment-RIC312-lightgray
NA VOLJO V VEČ BARVAH:

 

WIDEX MOMENT™ RIC 312 D je majhen zaušesni slušni aparat, ki omogoča čist in naraven zvok s PureSound™ in ZeroDelay™ tehnologijo. Lahko pa se odločite tudi za inteligentno avtomatsko nastavitev, ki jo lahko po potrebi ponovno spremenite v personalizirano.

S sprejemnikom, ki je v ušesu, se zvok predvaja preko iOS ali DEX naprave oz. preko WIDEX MOMENT™ aplikacije, vi pa lahko uživate v pogovoru ali se prepustite zabavi. Slušni aparat je pripravljen tudi za povezljivost z *Androidnimi sistemi. Diskreten, fleksibilen in učinkovit.

*vsi prenosi povezav sistema Android, bodo delovali z novo verzijo, ko bo le ta na voljo 

ZAHTEVAJTE PREIZKUS BREZ OBVEZNOSTI

Preizkusite WIDEX MOMENT™ slušni aparat, kot del preizkusa in ocene sluha brez obveznosti. Preizkusna doba do 7 dni skladno z dogovorom. Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo iz vaše najbljižje poslovalnice.

 

MOMENT Test
Pogoji uporabe. *