PASSION

SKORAJ NEVIDNO

Passion – najmanjši zauheljni slušni aparat na svetu s slušalko v sluhovodu. Passion serija slušnih aparatov je namenjena tistim, ki želijo najboljše od najboljšega – od izbire različnih programov poslušanja, do prilagodljivih možnosti izbire odprtosti ušesnega vložka ter praktično nevidne izvedbe in naravnega zvoka.

Zausesni slusni aparati
Zauhljeni slusni aparati

FUSION

NAJBOLJŠE OD NAJBOLJŠEGA

FUSION je zelo majhen zauheljni slušni aparat, s slušalko v sluhovodu, namenjen tudi večji izgubi sluha. Oblika FUSION slušnih aparatov je namenjena tistim, ki želijo najboljše od najboljšega – od izbire različnih programov poslušanja, do prilagodljivih možnosti izbire odprtosti ušesnega vložka ter praktično nevidne izvedbe in naravnega zvoka. Na voljo je tudi več pripomočkov DEX za brezžično regulacijo in povezovanje z ostalimi tehničnimi napravami.

FASHION mini

ČUDOVITO MAJHEN IN DISKRETEN

Se morda spominjate priljubljenega mini zaušesnega slušnega aparata, imenovanega Micro?  Priljubljeni Micro je končno dobil svojega pravega naslednika. UNIQUE FASHION Mini je zelo diskreten slušni aparat, podobnih dimenzij, kot je bil Micro. Novi FASHION Mini ima tako resnično vse, kar imajo veliki, pri tem pa ostaja čudovito majhen in diskreten.

Zauhljeni slusni aparati
Zauhljeni slusni aparati

FASHION

MODERNA OBLIKA

FASHION je nova oblika slušnega aparata iz serije DREAM, UNIQUE in EVOKE. Atraktivna, majhna in moderna oblika je alternativa klasični zauheljni obliki slušnih aparatov. Če potrebujete močan slušni aparat, ki je še vedno dovolj diskreten, je FASHION prava stvar za vas.

FASHION POWER

MOČ RAZLIKOVANJA

Zadnja novost je namenjena predvsem ljudem z višjo izgubo sluha – FASHION POWER je namreč slušni aparat, ki združuje klasiko, moč in sodobno obliko. FASHION POWER zagotavlja večjo moč brez popačenja zvoka, enostavno spreminjanje jakosti zvoka in menjave programov, je manjši zaradi manjše baterije. Nova oblika ne privlači samo ušesa, temveč tudi oko.

Zauhljeni slusni aparati
Zauheljni slusni aparati

BTE 9

VEČNA KLASIKA

Klasični zauheljni slušni aparat je sestavljen iz plastičnega ohišja, v katerem so nameščeni elektronski elementi. Od tod se ojačan zvok prenaša skozi prozorno plastično cevko do ušesnega vložka. Plastična cevka je pritrjena na kljukico zauheljnega slušnega aparata in predstavlja povezavo z ušesnim vložkom, ki je nameščen v sluhovodu uporabnika.