ŽIVLJENJE BREZ MEJA

Z novim Widexovim slušnim aparatom BEYOND™ lahko uživate življenje v polni meri. Zveni najbolje med vsemi slušnimi aparati, narejeni za pladforme Android in IOS, in omogoča najboljšo povezljivost s svetom okrog vas.

WIDEX BEYOND™ poskrbi, da vaše življenje zazveni v vašem priljubljenem zvoku.

Naš najnovejši slušni aparat WIDEX UNIQUE™ je ustvarjen tako, da vam omogoči bogato in popolno paleto zvokov – od nežnega šepeta do glasnega vrveža. Sposoben je, da odstrani neželene zvoke in se osredotoči zgolj na zvoke, ki jih želite slišati. Omogoča vam, da čisto in podrobno slišite celotno paleto zvokov v vsakodnevnih kompleksnih slušnih situacijah. Zagotavlja vam, da doživite in slišite zvoke v vsej svoji pestrosti in vseh niansah.

VEČ ZVOKA, VEČ BESED, BOLJ OSEBNO

Widex DREAM™ omogoča več zvoka, kot katerikoli drugi slušni aparat. Zahvaljujoč edinstveni tehnologiji, ki ohranja človeški glas, lahko slišite več besed – tudi v polni in hrupni restavraciji ali v koncertni dvorani. Serijo DREAM lahko enostavno upravljate in povežete z brezžičnimi DEX napravami*. Nova tehnologija omogoča varčnejšo porabo energije za 20% manj, kot prejšnje serije.

* ni možno za aparate serije DREAM 50.

Če imate izgubo sluha ni vedno lahko najti primernega slušnega aparata za vaš sluh – in vaš proračun! V seriji MENU so izbrane tiste funkcije, ki jih najbolj potrebujete. MENU zagotavlja odličen zvok za prijetno poslušanje in ima vrhunsko tehnologijo za zmanjševanje povratnega vpliva. Samodejno se prilagaja spreminjajočim zvočnim situacijam – kar običajno lahko najdemo le v dražjih izvedbah slušnih aparatov.

Serija VITAL je novost v nižjem cenovnem rangu slušnih aparatov klasičnih oblik. Zanesljivost delovanja je del tradicije WIDEX-ovih slušnih aparatov. Kot dokaz so zanesljivi slušni aparati preteklih generacij, sedaj tudi z IP57 certifikatom, kar pomeni, da so materiali odporni na prah in vodo v primerih normalne uporabe. Slušni aparati so izdelani iz sodobnih nealergenimi materialov.