Scola

 

Kombinacija vašega slušnega aparata in SCOLA FM sistema ustvari novo dimenzijo v vašem slušnem zaznavanju. Odlično delovanje sodobnih slušnih aparatov in SCOLA odlično premostita razdaljo med uporabnikom slušnega aparata in govornikom. (Poučevanje otrok v razredu)

KAKO SCOLA DELUJE  Vsi sistemi vsebujejo oddajnik in sprejemnik. SCOLA sprejemnik je ponavadi priključen na slušni aparat, medtem, ko je SCOLA oddajnik ob osebi, katero želimo poslušati. Prednost tega sistema je, da omogoča, da razdalja do osebe, ki govori ni več ovira. Najboljši učinek poslušanja je na mestu, kjer je nameščen SCOLA oddajnik. SCOLA sistem ponuja povezave različnih oddajnikov in sprejemnikov. Sistem ponuja različne kombinacije, v različnih okoljih poslušanja. Rezultat vseh teh povezav je učinkovita slišnost FM sistema.

Za več informacij o FM sistemih in drugih brezžičnih možnosti izboljšanja komunikacije in poslušanja glasov tudi v težjih akustičnih razmerah, (ko moti hrup, odmev, velika razdalja), nas prosimo obiščite v kateri od naših centrov, kjer vam bo strokovnjak, akustik za slušne aparate, osebno svetoval.

ScolaBuddy

Je FM sprejemnik, ki ga nosimo okoli vratu. Lahko se uporablja z večino slušnih aparatov, ki so opremljeni z telefonsko tuljavo. Prednost sistema je, da ga uporabnik lahko vklopi in izklopi ter nastavlja glasnost po svoji izbiri. Primerno za starejše otroke in mladostnike.

ScolaTeach

Je FM oddajnik, ki oddaja govorne ali slišne signale, kot so na televizji ali npr. multimedijskem predvajalniku ter na SCOLA sprejemniku ali drugih FM sprejemnikih. SCOLA TEACH se v večini primerov uporablja pri poučevanju.

ScolaFlex

FM sprejemnik je priključen na slušni aparat. SCOLA FLEX se lahko uporablja z večino slušnih aparatov (vprašajte svojega slušnega akustika). SCOLA FLEX je odličen izbor za majhne otroke.