Cerustop Nanocare

3,30 

V škatlici je 8 ščitnikov (filtrov). Cerustop Nanocare – zaščita pred cerumnom pri vušesnih, sluhovodnih ali RIC /RITE) slušnih aparatih. Sedaj z vrhunsko NANOCARE tehnologijo.

Uporabni so za Widex, Phonak, Oticon in Bernafon blagovne znamke slušnih aparatov. Pred nakupom preverite v navodilih za slušni aparat, če je zaščita pred cerumnom izvedena s takšnim tipom ščitnika. Ime je lahko tudi drugačno (na primer: pri Oticon: NoWax, WaxStop, …). Ščitnik lahko enostavno zamenjate sami.

Opis

Ščitnik oz. filter za ušesno maslo (cerumen) Cerustop Nanocare je posebna vrsta filtra z nanocare prevleko najvišje kakovosti, ki je nameščen v odprtini za izhod zvoka. Običajno je nameščen tako, da ga lahko menja uporabnik sam.

Ušesnemu maslu in umazaniji preprečuje prehod v odprtino za izhod zvoka. Če ima vaš slušni aparat ščitnik za ušesno maslo, je pomembno, da ga redno čistite. Uporabite suho mehko krpico ali majhno krtačko, ki je temu namenjena.
Ščitnik Cerustop Nanocare za ušesno maslo je potrebno zamenjati na približno dva tedna. V ušesih nekaterih uporabnikov slušnih aparatov nastaja večja količina ušesnega masla, zato je pomembno, da ti ljudje zamenjajo ščitnik Cerustop Nanocare za ušesno maslo pogosteje.